Start Huurteam Goirle

Huurt u een kamer, studio, appartement of huis in de gemeente Goirle? Ervaart u problemen met uw woning, verhuurder of huurprijs? Dan kunt u vanaf nu gratis hulp vragen bij Huurteam Goirle. Het Huurteam helpt huurders bij slecht verhuurderschap. Denk hierbij aan een te hoge huurprijs, onjuiste afrekeningen servicekosten, onterechte bemiddelingskosten, illegale contractvormen, achterstallig onderhoud of intimidatie/bedreiging.

De gemeente Goirle vindt goed verhuurderschap belangrijk. We willen dat inwoners voor een eerlijke prijs een woning kunnen huren van een betrouwbare partij. Huurteam Goirle geeft u eerlijk advies over uw rechten én plichten die horen bij uw huurwoning. Het advies blijft altijd vertrouwelijk. Het Huurteam deelt geen informatie met andere organisaties zonder uw toestemming. Het Huurteam geeft de gemeente ook beter zicht op problemen in de verhuurbranche.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Huurteam Goirle? Kijk dan op www.huurteamgoirle.nl. Het Huurteam is gestart op maandag 1 juli en begint met een proefperiode van 1 jaar. De hulp van het Huurteam wordt betaald door de gemeente Goirle en past bij de Wet Goed Verhuurdersschap.