Ophaaldagen afval

Bij u thuis halen wij gft-afval (groene container), restafval (grijze container) en PMD (Plastic, Metaal en Drankenkartons) en papier op. Zet de container op de juiste manier op straat, zo dat de handvatten in de richting van de straat wijzen.

Meteen kijken wanneer uw container wordt geleegd.

Wanneer halen we het afval op?

Op de afvalWijzer kunt u zien op welke dag wij uw afval ophalen. U typt hiervoor uw postcode en huisnummer in. U kunt via deze website ook uw persoonlijke afvalkalender uitprinten.

Hoe en wanneer zet ik de containers aan de straat?

De container moet op de ophaaldag om 07.30 uur aan de straat staan. U mag de container de avond vóór de ophaaldag buitenzetten. Haal uw lege container nog dezelfde dag binnen.

Container niet geleegd?

Is uw container niet geleegd, kapot of vermist? Geef dit direct online door.

Maak gebruik van de Afvalwijzer app

Om u beter en sneller te kunnen informeren is de afvalwijzer app ontwikkeld. Deze app kunt u downloaden op uw smartphone. U ontvangt dan informatie over het soort afval dat u aan kunt bieden, maar u krijgt ook herinneringsberichtjes, zodat u weet welke container u wanneer buiten moet zetten. Bovendien stellen wij u zo op de hoogte als er iets wijzigt in het ophaalschema. U kunt de Afvalwijzer downloaden:

Google Play Store

App-Store

Links

Downloads