Wegwerkzaamheden

In de gemeente Goirle wordt regelmatig gewerkt aan de weg en vinden grotere en kleinere evenementen plaats. Meestal zijn tijdelijke verkeersmaatregelen nodig om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen en de doorstroming van het verkeer te bevorderen.

Herstelwerkzaamheden Poppelseweg

Op 2 en 3 mei voert Den Ouden Aannemingsbedrijf in opdracht van de gemeente herstelwerkzaamheden uit aan de Poppelseweg tussen de Eerste Schoor en de rotonde op de Turnhoutsebaan.

Korte omleiding
U kunt via een korte omleiding over de Tijvoortsebaan de Turnhoutsebaan vanuit de Poppelseweg bereiken, vice versa. Verder moet u rekening houden met het volgende:

  • De aansluiting van de Poppelseweg op de Turnhoutsebaan is afgesloten, vice versa
  • Turnhoutsebaan 1 en 3 zijn tijdelijk beperkter bereikbaar
  • Landbouwverkeer wordt omgeleid via de Poppelseweg, Tijvoortsebaan en Nieuwkerksedijk-zuid
  • Fietsers kunnen via het oostelijk gelegen fietspad passeren

Meer informatie bij de omgevingsmanager: T 06 2373 4283.

Asfaltreconstructie Hoogeindseweg

Vanaf 16 april t/m 29 juni gaat aannemersbedrijf Gebr. van Kessel Wegenbouw  werken aan de Hoogeindseweg. Dit zal enige overlast met zich meebrengen. Op de projectpagina leest u meer over de werkzaamheden.

Omleidingsroute Hoofdroute Riel

Op de doorgaande weg in Riel zijn de mensen van Paulissen GWW bezig met het vervangen van de verharding voor geluidsarme klinkers. Op de projectpagina leest u wanneer welk wegdeel wordt aangepakt. Ook de omleidingsroute en busdienst komt hier aan de orde.