Word parttime hero bij brandweer Riel

Brandweer Riel zoekt versterking en daar is uw hulp bij nodig. Wilt u een steentje bijdragen aan de maatschappij en staat u sterk in uw schoenen? Kom dan naar de digitale informatieavond op 8 of 9 juni om 19.30 uur en ontdek of u de ‘parttime hero’ in uw dorp wordt. Aanmelden kan via het interesseformulier op www.brandweer.nl/parttimehero.

Werken bij de brandweer is goed te combineren met een reguliere (fulltime) baan of met de zorg voor kinderen. Een parttime hero is 18 jaar of ouder, woont of werkt maximaal 5 minuten van een kazerne, heeft een goede fysieke en mentale conditie en is een teamspeler.

Opleiding

Als parttime hero start u met een opleiding Manschap A, wat gemiddeld 1 tot 2 jaar duurt. De opleiding bestaat uit theorie en praktijk, met aandacht voor brandbestrijding, technische hulpverlening en levensreddend handelen. De inhoud van deze opleiding is exact hetzelfde als die van de beroepsbrandweer. Daarnaast zijn er regelmatig oefenavonden. U ontvangt een marktconforme vergoeding.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.brandweer.nl/parttimehero. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Vul het interesseformulier op de website in en u ontvangt een uitnodiging voor de informatieavond.