Oproep aan gedupeerden van kinderopvangtoeslagaffaire Belastingdienst

Bent u een gedupeerde van de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst en woont u in de gemeente Goirle? Dan komen graag met u in contact. We willen samen met u kijken of we u ergens bij kunnen helpen of ondersteunen.


De Belastingdienst compenseert ouders die in de problemen zijn gekomen door de affaire. Maar dat is niet per se een oplossing voor alle problemen die daardoor zijn ontstaan. Misschien ervaart u veel stress, zijn er spanningen ontstaan in uw gezin, of heeft u problemen met het inkomen of met de zorg voor de kinderen. Als het nodig is, kunnen wij u daarbij helpen.

 

Neem contact op

Wij weten dat er in onze gemeente gedupeerde gezinnen zijn. Helaas weten wij nog niet wie die gezinnen zijn. Dat komt door de privacywetgeving. Wij vragen u daarom om ons zelf te bellen of te mailen als u behoefte heeft aan ondersteuning. Dan kunnen we samen kijken hoe wij u kunnen helpen. Daarbij gaan wij altijd uit van maatwerk.
 

U kunt ’t Loket bellen of mailen: telefoonnummer (013) 5310 531 of mail naar loket@goirle.nl.

 

Weet u niet of u een gedupeerde bent?

Is uw kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet u niet waarom? Neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag. Dat kan via de website services.belastingdienst.nl of bel (0800) 235 83 58 (gratis).

 

Andere ondersteuning nodig?

Bent u niet gedupeerd door de kinderopvangtoeslagaffaire maar heeft u wel vragen of behoefte aan ondersteuning op het gebied van meedoen, zorg of inkomen? Neem dan ook gerust contact op met ’t Loket via (013) 5310 531 of mail naar loket@goirle.nl.