Hart voor een kind award

Kent u mensen of organisaties die vrijwillig goede dingen doen voor kinderen? Nomineer ze voor de Hart voor een kind award. Er is een award voor een organisatie, een persoon van 18+ en een kind. Aan de award is een geldprijs verbonden om te investeren in mooie projecten voor kinderen. De awards worden uitgereikt op 20 november, de internationale kinderrechtendag. Nomineren kan tot 1 november via www.zorgenomeenkind.nl/award

Het maakt niet uit of het initiatief groot of klein is. Ieder verhaal telt! Denk aan een buurtbewoner die een veilige plek biedt aan een kind dat het thuis moeilijk heeft. Een leraar die online pesten onder jongeren tegengaat. Een organisatie die spelactiviteiten organiseert voor kinderen die niet met het reguliere aanbod kunnen meedoen. Of een kind dat voor een ziek klasgenootje bezoek en aandacht regelt.

Iedereen kan nomineren

Iedereen kan een persoon of organisatie nomineren. Wel moeten de organisaties of personen actief zijn in de regio Hart van Brabant (o.a. gemeente Goirle) en er wonen of gevestigd zijn. Een jury bepaalt wie de drie awards winnen.

Kinderrechten

De Hart voor een kind award is een initiatief van de Taskforce Kindermishandeling Hart van Brabant. Met deze award willen de partners van de Taskforce aandacht vragen voor de rechten van ieder kind om gezond en veilig op te groeien.