Openingstijden Milieustraat

PMD logo

Sinds dinsdag 14 april is de Milieustraat langer open. U kunt er terecht op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 16.30 uur. Dit is tijdelijk omdat we merken dat inwoners meer afval hebben dan normaal, doordat zij meer thuis zijn. Plastic, metaal en drankenkartons (PMD) kunt u ook naar de milieustraat brengen in speciale doorzichtige zakken.

Meer PMD
Vooral de PMD-containers zitten nu veel voller. Helaas is het niet mogelijk om extra ophaaldagen te organiseren. Het is ook niet toegestaan om uw PMD-afval in aparte zakken naast de container te leggen. U kunt het afval wel naar de Milieustraat brengen. Vanwege de kwaliteitscontrole moet u hiervoor een speciale doorzichtige zak gebruiken. De speciale doorzichtige zakken kunt u tijdens openingstijden gratis bij de Milieustraat ophalen.

Richtlijnen
Ondanks het coronavirus is de Milieustraat open. Ook hier worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Daardoor worden bezoekers van de milieustraat in kleinere aantallen toegelaten op het terrein. Het kan zijn dat u hierdoor iets langer moet wachten voordat u het terrein op kunt. We vragen u daarom ook rekening te houden met elkaar.

Verruimde openingstijden Milieustraat
Om het grote aanbod bij de Milieustraat beter aan te kunnen, worden de openingstijden verruimd. Sinds dinsdag 14 april kunt u er op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 16.30 uur terecht. Let op!: dit is een tijdelijke maatregel. We bekijken wekelijks of dit nog nodig is. De actuele openingstijden vindt u in de Afvalwijzerapp en op www.goirle.nl