World Cleanup Day 21 september

Zaterdag 21 september a.s. is het World Cleanup Day. De Zwerf Afval Pakkers Goirle willen hieraan meedoen door in de omgeving van Oostplas het zwerfafval op te ruimen.  Zij hebben de duikers van 24Diving gevraagd om onder water aan de slag te gaan.

Wie zijn de Zwerf Afval Pakkers Goirle?
Goirle is een prachtige gemeente is. Maar ook hier hebben wij te maken met zwerfafval. Gelukkig is er een groeiende groep burgers, die ieder in hun eigen tempo onze leefomgeving ontdoen van zwerfafval. Deze mensen worden wel ZAP-ers genoemd. Het zijn stuk voor stuk mensen die graag genieten van een mooie leefomgeving. En als ze dan toch aan het wandelen zijn, ruimen ze meteen even wat rommel op. En de gemeente Goirle zorgt voor voldoende grijpers, vuilniszakringen, hesjes met logo en voldoende vuilniszakken.

Het programma voor 21 september
Wil je meehelpen op zaterdag 21 september? Kom dan tussen 09.45 en 10.00 uur naar de parkeerplaats bij de boerderijwinkel de Walhoeve, Hoge Wal 15 in Goirle. Neem een grijper mee en trek een hesje met daarop ‘Goirle Hou het schoon!’ aan voor de herkenbaarheid. Zakken voor het zwerfafval zijn aanwezig. Om 12.00 uur is er koffie/thee en een lekker worstenbroodje gesponsord door de Walhoeve in samenwerking met Petra Wevers.

Je kunt je vooraf aanmelden!

Nog vragen?
Kun je er niet bij zijn op 21 september maar wil je wel een bijdrage leveren aan een schoner Goirle? Kijk dan eens op de website van de Zwerf Afval Pakkers Goirle. Ook voor andere vragen kun je hier terecht.