Sinterklaasactie voor minima

Sinterklaas is weer in ‘t land. De goedheiligman heeft ook oog voor kinderen uit gezinnen die het financieel niet breed hebben. Ook deze kinderen verdienen een leuke Sinterklaas. De gemeente Goirle reikt daarom half november een cadeaubon uit aan ouders die een laag inkomen hebben.

Voor wie is deze actie?
Alle gezinnen met kinderen (van 2 t/m 17 jaar) die voor deze attentie in aanmerking komen, krijgen hiervan per post bericht. De VVV-cadeaubonnen worden uitgereikt op dinsdag 19 november en donderdag 21 november op ’t Loket, Thomas van Diessenstraat 4, 5051 RK Goirle. Op beide dagen van 9:00 – 11:00 uur.

Geen bericht ontvangen?
De actie is bedoeld voor gezinnen met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum en een laag vermogen. Op www.berekenuwrecht.nl kunt u nagaan of u aan de inkomensgrens en vermogensgrens voldoet. U vindt daar nog meer mogelijkheden voor gezinnen met een laag inkomen.
Hebt u geen brief ontvangen en denkt u dat u ook in aanmerking komt voor deze actie? Stuur dan een e-mail naar gua@goirle.nl o.v.v. “verzoek eindejaarsactie”, met informatie over inkomen en eventueel vermogen. Wij nemen dan contact met u op.