Collectieve zorgverzekering

Afgelopen week zijn de nieuwe premies voor de zorgverzekering bekend geworden. De gemeente biedt inwoners met een laag inkomen de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve verzekering bij CZ of VGZ. De gemeente betaalt hierbij € 35,00 per maand als bijdrage in de aanvullende verzekering. VGZ geeft bovendien een korting van 3% op de premie van de  basisverzekering.

Bent u al aangesloten bij de collectieve verzekering?

Als u al deelneemt aan de collectieve verzekering bij CZ of VGZ en bent u tevreden dan hoeft u niets te doen! Wilt u de verzekering wijzigen kijk dan op onze webpagina of op website gezondverzekerd.

Bent u nog niet aangesloten bij de collectieve verzekering?
Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk ook gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van de gemeente via CZ of VGZ. U kunt zich tot 18 december aanmelden.
Controleer via www.gezondverzekerd.nl of www.berekenuwrechtplus.nl of u in aanmerking komt voor de collectieve zorgverzekering. Daar kunt u zich ook meteen aanmelden.

Hebt u hulp nodig?  
Neem dan contact op met de Formulierenbrigade. Zij helpen u graag en zijn bereikbaar via het telefoonnummer 06-38369551 of per e-mail: formbrig.goirle@gmail.com